Het Team en Mission statement.

K & K projects is de naam van onze makelaardij welke sinds 2001 werkzaam is aan de Turkse Riviera.
Wij zijn erkend en gecertificeerd door de Stichting Vakopleiding Makelaardijen en gediplomeerd als taxateur van onroerende zaken.

We kijken terug op generaties ervaring in de bouwwereld en het vele jaren zelfstandig exploiteren van een makelaardij o.g. in Nederland. We zijn opgegroeid met de perikelen rond bouwen en vastgoed. Daarom zijn we als geen ander in staat de wensen van onze klanten vorm te geven.

We hebben, bouwen of zoeken Uw droomobject onder de zon aan de Turkse Riviera. 

Op deze site willen we u informeren over onze diensten en een overzicht geven over een deel van ons aanbod aan apartementen en villa's aan de Turkse Riviera.

Wij zijn in Turkije zelf  ter plaatse aanwezig om u direct vanaf korte afstand met raad en daad ter zijde te kunnen staan.
U wordt bij K & K Projects te woord gestaan door vakbekwame ervaren mensen en in uw eigen taal.
U doet direct zaken met  mensen die ook de verantwoordelijkheid dragen binnen onze makelaardij en garant kunnen staan voor de geleverde kwaliteit.

De beide eigenaars zijn afkomstig uit de bouw- en aannemerswereld en hebben ervaring in diverse technisch leidinggevende functie's.
We zijn in de praktijk gegroeid en het diploma als makelaar o.g. behaald. Dit diploma is aangevuld met relevante certificaten als taxateur onroerend goed.
İn Belgie hebben we jarenlange ervaring in zowel de verhuur van woningen aan particulieren als de verhuur van bedrijfsruimten.
Na het succesvol uitoefenen van een eigen makelaardij in Nederland hebben we ons gevestigd in Turkije waar we voornamelijk Europeanen helpen bij het zoeken naar een villa of appartement voor eigen gebruik, investering of verhuur. Door onze werkzaamheden nu en in het verleden zijn we als geen ander vertrouwd met alle facetten aangaande onroerend goed.

K & K Projects heeft zich als  doel gesteld potentiele kopers en investeerders in onroerend goed , op een onafhankelijke wijze te kunnen adviseren. De makelaardij heeft dan ook geen directe financiele betrokkenheid met locale bouwfirma's of projectontwikkelaars, zodat onpartijdigheid gewaarborgd is.
 
K & K Projects zoekt op de markt naar de meest interessante projecten en objecten, welke opvallen door kwaliteit en prijsniveau  en voor geinteresseerden de meeste garantie geven op een goed rendement in de toekomst en een onbekommerd gebruik verzekeren.
 
K & K Projects begeleidt  met haar partners de gehele aankoopprocedure  en garandeert zijn clienteel het volledig onbezwaarde eigendom.
 
K & K Projects helpt u desgewenst in samenwerking met de locale partner met de inrichting van uw woning,  de aansluiting van water en electra, het verkrijgen van de woonvergunning.